Gulai Kambing: Indische kerriesoep met lamsvlees

Indonesië

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Maggi Chilisaus Mild (Halal) 340g Maggi Chilisaus Mild (Halal) 340g
€ 3,05
Bamboe Bumbu Gule Gulai Curry Soep Kruiden 35g Bamboe Bumbu Gule Gulai Curry Soep Kruiden 35g
€ 1,30
Suree Kokosmelk 165ml Suree Kokosmelk 165ml
€ 0,95
Informatie

Aantal personen: 4



INGREDIËNTEN:

  • Bamboe Gule kruidenpasta
  • 500g lamsvlees
  • 5 el geconcentreerde kokosmelk

Serveer met:

  • Citroensap
  • Chilisaus


ZO MAAK JE HET
Snijd het lamsvlees in stukjes, kook het vervolgens in water. Bewaar 480 ml bouillon in de pan. Voeg de kruidenpasta toe, zet het op laag vuur en laat sudderen totdat het vlees mals is. Voeg 5 eetlepels geconcentreerde kokosmelk toe en laat het 15 minuten sudderen. Serveer het met een scheutje citroensap en chilisaus.

Scroll to top
main product photo
Gulai Kambing: Indische kerriesoep met lamsvlees
Op voorraad