Gyozabakje gevuld met surimisalade

6 personen
Eenvoudig
15 minuten
Japan
Ingrediënten
Op basis van 6 personen
  • 1 pak gyozavellen
  • 100g surimi-imitatie krabsticks
  • 2 tl wasabi
  • ½ fles kewpie Japanse mayonaise
  • ½ verse limoensap
  • ½ komkommer
  • olie

Garnering:

  • masago (glanzend oranje)
  • koriander

Extra benodigdheden

  • mini muffinvormbak
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Glimmend Oranje 500g
Diepvries
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Glimmend Oranje 500g
€ 16,85
S&B Wasabipasta 43g S&B Wasabipasta 43g
€ 1,99
Happy Belly Bevroren Gyoza Vellen 10x10cm 300g
Diepvries
Happy Belly Bevroren Gyoza Vellen 10x10cm 300g
€ 2,40
Do Do Bevroren Sticks Met Krab Smaak (Surimi) 250g
Diepvries
Do Do Bevroren Sticks Met Krab Smaak (Surimi) 250g
€ 4,40
Informatie
  1. Haal de gyozavellen en masago uit de vriezer en laat ze ontdooien.
  2. Snijd de komkommer en de surimisticks in kleine reepjes. Voeg de mayonaise, het sap van de limoen en de wasabi toe.
  3. Meng ze goed door elkaar totdat alle ingrediënten goed vermengd zijn. Zet het opzij.
  4. Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem een vel en leg het op een van de muffin holtes, druk voorzichtig aan zodat het een cupje wordt, druk de randen goed vast. Herhaal deze stappen totdat alle holtes gevuld zijn met een gyozavel. Smeer de vellen in met een laagje olie
  5. Bak ze circa 12 minuten midden in de oven totdat ze goudbruin zijn.
  6. Haal de cupjes eruit en laat ze afkoelen. Vul ze met de salade en garneer de cupjes met de masago en een blaadje koriander.
Scroll to top
main product photo
Gyozabakje gevuld met surimisalade
Op voorraad