Heng Shun Chinkiang Rijstazijn 550ml
Chinkiang vinegar oftewel zwarte rijstazijn is gemaakt van water, kleefrijst, tarwezemelen, suiker en zout. De azijn is heel donker (zwart) van kleur en aromatisch van smaak. Het komt van oorsprong uit het stadje Chinkiang vlakbij Shanghai in China. Zwarte rijstazijn kan zowel bij roerbak -als ook suddergerechten gebruikt worden. ln combinatie met wat sojasaus in het gerecht wordt de smaak zuur, zoet en zout in balans gebracht . Als dipsaus geeft zwarte azijn een intense smaak aan het gerecht. Om dipsaus te maken voeg je bruine suiker en fijn gesneden knoflook toe.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Calorieën | 251 kJ / 60 kcal |
---|---|
Vetten | 0 g |
waarvan verzadigd vet | 0 g |
waarvan verzadigd cholesterol | 0 g |
Koolhydraten | 5.2 g |
waarvan suikers | 3.0 g |
waarvan vezels | 3.0 g |
Proteïne | 4.1 g |
Zout | 1.5 g |
Herkomst | China |
Ingrediënten | Water, Kleefrijst, TARWEZEMELEN, Suiker, Zout. |