Warme chocolademelk

Warm op met deze heerlijke chocolademelk gevuld met Aziatische kruiden!

2 personen
Gemiddeld
15 minuten
Ingrediënten
Op basis van 2 personen
  • 2 steranijsjes
  • ¼ tl venkelzaad
  • 2 kaneelstokjes
  • ¼ tl kruidnagel
  • ¼ tl Szechuan-peper
  • 1/8 tl geraspte nootmuskaat
  • 400ml kokosmelk
  • 55g bitterzoete chocola, fijngehakt
  • 2 tl cacaopoeder
  • 1-2 el kokossuiker
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Supreme Nootmuskaat Heel 250g Supreme Nootmuskaat Heel 250g
Niet op voorraad
€ 9,14
Golden Diamond Gedroogde Steranijs 100g Golden Diamond Gedroogde Steranijs 100g
€ 2,90
Bai Wei Zhai Sichuan Chili 80g Bai Wei Zhai Sichuan Chili 80g
€ 2,98
Blooker Cacao Poeder 250g Blooker Cacao Poeder 250g
€ 7,40
Intra Kokosbloesemsuiker 270g Intra Kokosbloesemsuiker 270g
Niet op voorraad
€ 3,45
Kara Kokosmelk 1ltr Kara Kokosmelk 1ltr
€ 6,55
Informatie
  1. Doe de steranijs, venkelzaad, kaneel, kruidnagel, peper, nootmuskaat en kokosmelk in een steelpan op medium vuur, en laat het sudderen. Doe de deksel op de pan en laat het 10 tot 20 minuten weken. Haal het vervolgens door een fijne zeef en doe de melk terug in de pan op medium-hoog vuur.
  2. Voeg de chocola, cacaopoeder en kokossuiker toe. Klop het totdat de chocola is gesmolten en de textuur glad is. Zet het vuur uit zodra het begint te sudderen. Gebruik een staafmixer of een melkopschuimer om de chocolademelk te mixen totdat het schuimt.
  3. Giet de warme chocolademelk in twee mokken en besprenkel het met cacaopoeder. Voeg een kaneelstokje toe om mee te roeren.
Scroll to top
main product photo
Warme chocolademelk
Op voorraad