Japchae: Koreaanse glasnoedels met groenten

Japchae is een populair Koreaans gerecht voor jong en oud. De basis van japchae zijn glasnoedels, gemaakt van zoete aardappel (dangmyeon, 당면), gemixt met diverse fijngesneden groenten (wortel, uien, spinazie, paddenstoelen) en rundvlees.

2 personen
Gemiddeld
Korea
Ingrediënten
Op basis van 2 personen
  • 1 pak Korean potato vermicelli
  • Japchae saus
  • 200g malse rundvlees
  • 120g shiitake mushroom
  • 1 ui
  • 100g fijngesneden wortelen
  • 100g spinazie
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Furui Gedroogde Paddestoelen (gesneden) 100g Furui Gedroogde Paddestoelen (gesneden) 100g
€ 3,25
Wang Koreaanse Stijl Zetmeel Noedels 340g Wang Koreaanse Stijl Zetmeel Noedels 340g
€ 5,80
Wang Japchae Saus 480g Wang Japchae Saus 480g
€ 5,80
Informatie
  1. Breng een grote pan met water aan de kook. Voeg de noedels toe en kook ze gedurende 5 minuten. Giet het water uit, spoel de noedels af onder de kraan en laat ze goed uitlekken. Met behulp van een schaar, knip je de noedels in stukken van 10 cm.
  2. Verhit 1 eetlepel olie in een pan, bak de uien tot ze geurig worden, voeg vervolgens het rundvlees en de shiitake paddenstoelen toe. Roerbak ze even snel en voeg daarna 4 eetlepels japchae saus toe.
  3. Blancheer de spinazie in kokend water en spoel ze af onder de kraan (koud water). Knijp voorzichtig het vocht eruit. Mix de glasnoedels en de groenten goed door elkaar.



Scroll to top
main product photo
Japchae: Koreaanse glasnoedels met groenten
Op voorraad