Bereidingstijd: 15 minuten
Aantal personen: 2
Dit populaire gerecht is een mix tussen twee verschillende Koreaanse noedels: Jjapaghetti en Neoguri. Het resultaat is een hartig, lichtzoet noedelgerecht, met een pittige kick. Voeg steak toe als je het gerecht uit de film Parasite volledig wil namaken.
INGREDIËNTEN
- 140g Chapagetti
 - 120g Neoguri
 - 225g mals rundvlees
 - 1 el olijfolie
 - Zout en peper
 - 1 liter water
 
ZO MAAK JE HET
Kook 1 liter water in een middelgrote pan.
Snijd intussen het rundvlees in beetklare stukken. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan. Voeg het rundvlees toe en bak het aan alle kanten (rare, medium of well-done). Besprenkel het met zout en peper.
Zodra het water kookt, voeg je de noedels en groentemix uit de zakjes toe. Kook het geheel 4½ minuten. Giet de noedels af, houd 150 ml van het kookwater in de pan. Voeg toe: de Chapagetti-soepbasis, 2/3 van het Neoguri-soepbasis en de gekruide olie uit het zakje. Roer goed en laat het nog 30 seconden sudderen.
Voeg de steak toe aan de noedels, roer en geniet!