Jjapaguri met steak (van de film Parasite)

Korea

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Informatie

Bereidingstijd: 15 minuten


Aantal personen: 2



Dit populaire gerecht is een mix tussen twee verschillende Koreaanse noedels: Jjapaghetti en Neoguri. Het resultaat is een hartig, lichtzoet noedelgerecht, met een pittige kick. Voeg steak toe als je het gerecht uit de film Parasite volledig wil namaken.



INGREDIËNTEN

  • 140g Chapagetti
  • 120g Neoguri
  • 225g mals rundvlees
  • 1 el olijfolie
  • Zout en peper
  • 1 liter water

ZO MAAK JE HET


Kook 1 liter water in een middelgrote pan.



Snijd intussen het rundvlees in beetklare stukken. Verwarm 1 eetlepel olijfolie in een pan. Voeg het rundvlees toe en bak het aan alle kanten (rare, medium of well-done). Besprenkel het met zout en peper.



Zodra het water kookt, voeg je de noedels en groentemix uit de zakjes toe. Kook het geheel 4½ minuten. Giet de noedels af, houd 150 ml van het kookwater in de pan. Voeg toe: de Chapagetti-soepbasis, 2/3 van het Neoguri-soepbasis en de gekruide olie uit het zakje. Roer goed en laat het nog 30 seconden sudderen.



Voeg de steak toe aan de noedels, roer en geniet!



Scroll to top
main product photo
Jjapaguri met steak (van de film Parasite)
Op voorraad