Kangkoeng met fuyu

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Yummy House Gefermenteerde Tofu 280g Yummy House Gefermenteerde Tofu 280g
€ 2,75
Verse Gember per kg
Vers
Verse Gember per kg
€ 6,70
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Van Gilse Kristal Suiker 1kg Van Gilse Kristal Suiker 1kg
€ 1,80
Informatie

Bereidingstijd: 20 minuten 


Personen: 4

INGREDIËNTEN

  • 250g kangkoeng

  • 6 knoflooktenen

  • 3 plakjes gember

  • 1 rode peper

  • 3½ blokjes fu yu (gefermenteerde tofu)

  • 1 tl suiker

  • Olie


ZO MAAK JE HET
Hak de knoflook fijn, de rode peper en de gember in fijne repen. Prak de tofu met een lepel tot een puree.

Was de kangkoeng en laat het uitlekken in een vergiet. Hak daarna de kangkoeng in drie delen. Verwarm olie in een pan. Voeg eerst de stengels toe en roerbak circa 1 minuut. Voeg vervolgens de  bladeren toe en roerbak ze een minuut mee. Schep de kangkoeng uit de pan en zet opzij.

Verwarm nogmaals een beetje olie in de pan. Voeg de knoflook toe en bak tot het geurig wordt. Voeg vervolgens de gember en de rode peper toe en bak voor een minuut mee. Schep de fu yu bij en meng het goed door elkaar.

Doe de groente weer terug in de pan en meng alles goed door elkaar. Voeg de suiker toe en meng alles weer door elkaar. Bak circa 2 minuten.



Scroll to top
main product photo
Kangkoeng met fuyu
Op voorraad