Kantonese nasi met kip en garnalen

Hong Kong (China)

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Faja Lobi Trassie Trafasie 50g Faja Lobi Trassie Trafasie 50g
€ 3,85
Faja Lobi Zuurgoed Trafasie 360ml Faja Lobi Zuurgoed Trafasie 360ml
Niet op voorraad
€ 3,20
Oriental HLSO Roze Garnalen 31/40 400g
Diepvries
Oriental HLSO Roze Garnalen 31/40 400g
Niet op voorraad
€ 8,40
Supreme Piment Gemalen 45g Supreme Piment Gemalen 45g
Niet op voorraad
€ 2,70
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Informatie

Bereidingstijd: 35 minuten


Aantal personen: 5



INGREDIENTEN

  • 400g Kotomisi Basmatirijst
  • 4 eieren
  • Faja Lobi Zonnebloemolie Trafasie
  • 200g rose garnalen (medium)
  • 1 ui
  • 4 teentjes knoflook
  • 250g kipfilet
  • Madam Jeanette peper
  • 50g julienne wortel
  • 4 stuks bosui
  • 100g doperwten
  • 4 el Faja Lobi Nasi Trafasie Speciaal
  • 1 el tomatenpuree
  • 2 tl Faja Lobi Trassie Trafasie
  • 1 tl gemalen piment

ZO MAAK JE HET


STAP 1: Kotomisi Basmati volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking bereiden.


STAP 2: Eieren in 1 eetlepel Zonnebloemolie Trafasie roerbakken.


STAP 3: Garnalen in 1 eetlepel olie gaarbakken en afscheppen.


STAP 4: 5 eetlepels Zonnebloemolie Trafasie verhitten, ui (gesnipperd) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.


STAP 5: Kipfilet (in blokjes) en Madam Jeanette peper toevoegen en enkele minuten roerbakken tot het vlees gaar is.


STAP 6: Julienne wortel, bosui (gesneden) en doperwten toevoegen, omscheppen en met deksel op de pan, onder af en toe omscheppen, gaarbakken.


STAP 7: Nasi Trafasie Speciaal (roerbakmix), tomatenpuree, Trassie Trafasie en piment toevoegen en enkele minuten roerbakken.


STAP 8: Garnalen toevoegen en omscheppen


STAP 9: Gekookte rijst toevoegen en, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.


STAP 10: De geroerbakte eieren erbij doen en omscheppen.



Serveertip


Serveer met Faja Lobi Zuurgoed Trafasie en gebakken banaan. Heerlijk met Suriname rotisambal.



Variatietip


Ook lekker met eiersliertjes, tomaat en ijsbergsla.



Scroll to top
main product photo
Kantonese nasi met kip en garnalen
Op voorraad