Kokosmelk met sago en vruchten

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Aroy-D Rambutan In Siroop 565g Aroy-D Rambutan In Siroop 565g
€ 6,95
Sunlee Gele Jackfruit in Siroop 565g Sunlee Gele Jackfruit in Siroop 565g
€ 3,10
Lychees in Siroop 567g Lychees in Siroop 567g
€ 2,50
Hang Tai Gedroogde Sagoparels 400g Hang Tai Gedroogde Sagoparels 400g
Niet op voorraad
€ 3,80
Kandijsuiker 400g Kandijsuiker 400g
€ 2,35
Aroy-D Mango Plakken in Siroop 425g Aroy-D Mango Plakken in Siroop 425g
€ 2,70
Informatie

Dit Aziatische toetje moet je proberen, heerlijke kokosmelk met vers fruit!

Voorbereidingstijd: 25 minuten
Personen: 4 


Ingrediënten 
- 1 liter water
- 4 el sagoparels*
- 400 ml dessert kokosmelk*
- 50g kandijsuiker*
- 1 snufje zout
- 500g vruchten, vers en/of uit blik*
*Verkrijgbaar in Oriental Webshop

Bereidingswijze
1. Kook 1 liter water, zodra het water kookt, voeg je vervolgens de sagoparels toe.

2. Draai het vuur naar middellaag en kook de sago gedurende 10 minuten. Zet het vuur uit en laat het 10 minuten nagaren met de deksel op de pan. De sagoparels zijn klaar als ze transparant zijn. Spoel ze af met koud water en laat de sago uitlekken in een vergiet. Zet het opzij.

3. Verhit in een sauspan het kokosmelk dessert (laat het niet koken). Voeg vervolgens de kandijsuiker met een snufje zout toe. Blijf roeren totdat de suiker is opgelost. 

4. Laat het afkoelen. Doe daarna de sagoparels erbij en roer nogmaals goed door. Dek de kom af met folie en zet het in de koelkast. 

5. Schil het fruit en snijd het in blokjes. Fruit uit blik goed uit laten lekken en in blokjes snijden. 

6. Vlak voor het serveren voeg je de vruchten toe. Dit gerecht kan lauwwarm of koud gegeten worden.

7. Smakelijk eten! 

Scroll to top
main product photo
Kokosmelk met sago en vruchten
Op voorraad