Koreaanse Cheese Corn Dogs

Korea

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Arabiki Worst Japanse Stijl 200g
Diepvries
Arabiki Worst Japanse Stijl 200g
€ 4,85
Golden Diamond Bamboe Satéstokjes 15cm 100st Golden Diamond Bamboe Satéstokjes 15cm 100st
€ 2,40
Sure Rich Bakpoeder 454g Sure Rich Bakpoeder 454g
€ 2,32
Cap Jempol Ketan Meel 500g Cap Jempol Ketan Meel 500g
€ 3,15
Suree Thaise Sriracha Chilisaus 295ml Suree Thaise Sriracha Chilisaus 295ml
€ 2,85
Van Gilse Kristal Suiker 1kg Van Gilse Kristal Suiker 1kg
€ 1,80
Wiko Zeezout 100g Wiko Zeezout 100g
Niet op voorraad
€ 2,30
Golden Diamond Panko Broodkruimels 1kg Golden Diamond Panko Broodkruimels 1kg
€ 5,45
Golden Diamond Bamboe Prikkers 18cm 100st Golden Diamond Bamboe Prikkers 18cm 100st
€ 2,60
Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr
Niet op voorraad
€ 1,85
Foo Lung Ching Kee Aardappelzetmeel 450g Foo Lung Ching Kee Aardappelzetmeel 450g
€ 3,20
Informatie

Bereidingstijd: 45 minuten


Aantal porties: 5



Een streetfood die makkelijk is voor onderweg. Deze snack is overal verkrijgbaar in de straten van Seoul. Probeer het eens zelf!

INGREDIËNTEN
Beslag:

  • 325g ketanmeel
  • 1 el suiker
  • ¼ tl zout
  • 1 tl bakpoeder
  • 310 ml warm water
  • 250g aardappelzetmeel
  • 125 ml melk

Vulling:

  • 2 pakken Japanse stijl worstjes
  • 250g mozzarellakaas
  • 100g cheddar cheese
  • 100g Zwitserse kaas
  • 1kg panko
  • Frituurolie

Sauzen:

  • Japanse mayonaise
  • Srirachasaus
  • Ketchup
  • Honingmosterd
  • Suiker

Extra benodigdheden:

  • Stevige satéstokjes

ZO MAAK JE HET
Meng het aardappelzetmeel en de melk in een kom. Roer tot het een papje is geworden en zet opzij.



Zeef het rijstmeel in een kom. Voeg vervolgens de suiker, zout, bakpoeder toe en meng het goed door elkaar. Giet daarna het warme water bij en mix het goed door elkaar. Voeg daarna het aardappelzetmeelmengsel toe en meng het goed door elkaar. Laat het beslag 30 minuten rusten.



Snijd de verschillende soorten kazen in verticale blokken. Spies het worstje en de kaas op een satéstokje. Haal de spiesjes eerst door het aardappelzetmeel, vervolgens door het dikke beslag en als laatste door de panko. Druk de panko goed aan en plaats de rice cheese dogs op een bord.

Verwarm de olie tot 190°C. Frituur de rice cheese dogs per twee in een frituurpan voor circa 4 minuten of totdat ze goudbruin zijn.



Scroll to top
main product photo
Koreaanse Cheese Corn Dogs
Op voorraad