Pittige lamsspiesjes met komijn: Chinese stijl

China

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g
€ 3,05
Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus 500ml Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus 500ml
€ 3,15
Golden Diamond Bamboe Prikkers 18cm 100st Golden Diamond Bamboe Prikkers 18cm 100st
€ 2,60
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml
€ 1,85
Mee Chun Sesamolie 125ml Mee Chun Sesamolie 125ml
€ 3,15
Informatie

In het noorden van China kom je deze lamsspiesjes overal op straat tegen. Heerlijk gekruid met gedroogde chilipepers en komijn. Bestrooi de spiesjes rijkelijk met kruiden als ze net van de barbecue komen.



Bereidingstijd: 5 minutes
Soort: Vlees
Oorsprong:
China
Porties: Voor 5 personen



Ingrediënten


500g lamsvlees


Marinade


1 el sesamolie


2 el lichte sojasaus


1 tl donkere sojasaus


2 tl maizena


2 tl komijnpoeder


1 el gedroogde chilipepervlokken


Witte peper (naar smaak)


Bijgerechten

 


Flat bread


Yoghurt met Thaise koriander


Extra benodigdheden


Bamboeprikkers



Bereidingswijze


Stap 1: Doe de bamboeprikkers in een kom met water. Dit zorgt ervoor dat de spiesjes niet aanbranden.


Stap 2:  Snijd het lamsvlees in dunne plakken.


Stap 3: Meng alle ingrediënten voor de marinade in een kom. Voeg vervolgens het lamsvlees toe en meng alles goed door elkaar.


Stap 4: Rijg de stukjes lamsvlees aan de bamboeprikkers.


Stap 5: Rooster de lamsspiesjes gedurende 5 minuten en keer ze halverwege de bereidingstijd om.


Stap 6: Strooi extra chilivlokken en komijn over het lamsvlees heen.



Smakelijk eten!

Scroll to top
main product photo
Pittige lamsspiesjes met komijn: Chinese stijl
Op voorraad