Lee Kum Kee Kung Pao Kip Roerbaksaus 60g
Kung Pao Chicken-saus van Lee Kum Kee is een zoete en pittige roerbaksaus in Sichuan-stijl, welke geschikt is voor zowel vlees, zeevruchten als groenten. De saus heeft een kenmerkende pittige en pikante smaak en heeft een hartige en zoete smaak om het authentieke gerecht Kung Pao Chicken te creëren. De saus bevat geen toegevoegde MSG, conserveermiddelen, kleurstoffen en is geschikt voor vegetariërs en veganisten.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Kooksuggestie - Voeg gewoon toe:
- 250 g kippendijfilet, in blokjes
- 1/2 rode paprika, in blokjes
- 4 lente-uitjes, gehakt
- 30g geroosterde cashewnoten (optioneel)
- 1 eetlepel olie
- 60g zakje Kung Pao Kip Roerbaksaus
1. Verhit olie in een wok of koekenpan, voeg de kip toe, roerbak op middelhoog vuur in 5-7 minuten goudbruin.
2. Voeg paprika en lente-uitjes toe, kook 3-4 minuten al roerend.
3. Voeg Kung Pao Chicken Roerbaksaus toe, meng met een scheutje water en verwarm gedurende 2 minuten. Serveer met rijst.
| Calorieën | 686 kJ / 162 kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | 1.5g |
| waarvan verzadigd vet | 0.3g |
| Koolhydraten | 34g |
| waarvan suikers | 30g |
| Proteïne | 1.8g |
| Zout | 9.4g |
| Herkomst | Hongkong (China) |
| Ingrediënten |
Gezouten chilipepers (chilipepers, zout), suiker, water, gefermenteerde sojapasta (water, zout, sojabonen, tarwebloem), gedroogde knoflook, zout, rijstazijn, gemodificeerd maïszetmeel, sesamzaadpasta, specerijen. Voor allergenen, zie de ingrediënten in het dik gedrukt. Bewaar in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, onmiddellijk consumeren. |