Lee Kum Kee Pittige Knoflook Roerbaksaus 80g
Deze lekkere saus in Sichuan-stijl wordt bereid met geselecteerde sojabonen, kenmerkende verwarmende chilipepers en aromatische kruiden. Het is perfect voor het maken van een snelle roerbak met varkensvlees, kip, zeevruchten, aubergine of andere groenten.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Kooksuggestie - Voeg toe:
- 2 eetlepels olie
- middelgrote aubergine, in stukjes gesneden
- 2 lente-uitjes, gesneden in dunne plakjes
- 1 rode peper, fijngehakt (optioneel)
- Zakje Pittige Knoflook Roerbaksaus 80g
1. Verhit de olie in een wok of koekenpan, voeg de stukjes aubergibe toe en roerbak op middelhoog vuur in 5 minuten gaar.
2. Voeg Pittige Knoflook Woksaus toe, roer 2 minuten door elkaar, voeg eventueel een scheutje water toe.
3. Bestrooi met lente-uitjes en chili. Serveer met rijst of noedels.
| Calorieën | 469 kJ / 111 kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | 2.5g |
| waarvan verzadigd vet | 0.4g |
| Koolhydraten | 18g |
| waarvan suikers | 16g |
| Proteïne | 2.8g |
| Zout | 8.4g |
| Herkomst | Hongkong (China) |
| Ingrediënten |
Water, gefermenteerde sojapasta (water, zout, sojabonen, tarwemeel), suiker, gezouten chilipepers 12% (chilipepers 80%, zout), sojasaus (water, zout, sojabonen, tarwebloem), tomatenpuree, gemodificeerde maïszetmeel, gedehydrateerde knoflook 1%, sojabonen olie, zout, specerijen, voedingszuur (melkzuur), smaakversterkers (dinatriuminosinaat, dinatriumguanylaat). Voor allergenen, zie de ingrediënten in het dik gedrukt. Bewaar in een koele, droge plaats. Eenmaal geopend, onmiddellijk consumeren. |