Macaroni Speciaal

Surinaams Hindoestaans

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Faja Lobi Trassie Trafasie 50g Faja Lobi Trassie Trafasie 50g
€ 3,85
Supreme Piment Gemalen 45g Supreme Piment Gemalen 45g
Niet op voorraad
€ 2,70
Faja Lobi Zuurgoed Trafasie 360ml Faja Lobi Zuurgoed Trafasie 360ml
Niet op voorraad
€ 3,20
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Informatie
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 5
 

INGREDIENTEN

  • 500g macaroni (snelkokend)
  • Zonnebloemolie
  • 2 sjalotjes
  • 4 teentjes knoflook
  • 250g kipfilet
  • 5 bosuitjes
  • 1 rode paprika
  • 4 el Faja Lobi Bami Trafasie Speciaal 
  • ½ tl Faja Lobi Trassie Trafasie 
  • 1 el Faja Lobi Pinda Sambal 
  • 2 tl tomatenpuree
  • ½ tl pimentpoeder

ZO MAAK JE HET

STAP 1: Macaroni bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
STAP 2: 6 eetlepels olie verhitten, sjalotjes (in stukjes gesneden) en knoflook (geperst) hierin lichtbruin fruiten.
STAP 3: Kipfilet toevoegen en gaarbakken.
STAP 4: Bosuitjes (in ringen gesneden) en paprika (in reepjes) toevoegen, omscheppen en 4 minuten bakken. 
STAP 5: Bami Trafasie Speciaal, Trassie Trafasie, Pinda Sambal, tomatenpuree en pimentpoeder toevoegen, even omscheppen.
STAP 6: Macaroni hieraan toevoegen, omscheppen en 8 minuten op laag vuur opbakken.



Variatietip


Gebruik eens als bijgerecht Surinaams zuurgoed.



Scroll to top
main product photo
Macaroni Speciaal
Op voorraad