Maruman Nama Miso Pasta Minder Zout 500g
Miso is een heerlijke gezonde gefermenteerde smaakmaker voor in de keuken, die je kunt gebruiken voor misosoep.
De beste manier om Misosoep te maken (voor drie personen):
1. Voeg de bouilloningrediënten (nibosi, konbu, katuobushi) toe en breng aan de kook.
2. Voeg naar wens andere ingrediënten toe en breng weer aan de kook.
3. Voeg ongeveer 55 gram Miso toe (voor drie personen), breng aan de kook en zet het vuur uit.
*Als je 'Dashi No Moto' als smaakstof gebruikt, voeg dan als laatste toe aan de smaak.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
| Calorieën | 816 kJ/195 kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | 5g |
| waarvan verzadigd vet | 0g |
| Koolhydraten | 26.6g |
| waarvan suikers | 0g |
| Proteïne | 10.8g |
| Zout | 9.8g |
| Herkomst | Japan |
| Ingrediënten |
Sojabonen, Rijst, Zout, Rijstmout |

