Miso runderspiesjes: Japanse stijl

Japan

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Sugoi Mirin Fu Dressing 200ml Sugoi Mirin Fu Dressing 200ml
€ 2,15
Ottogi Koreaanse Maissiroop 700g Ottogi Koreaanse Maissiroop 700g
€ 3,80
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Golden Diamond Bamboe Prikkers 18cm 100st Golden Diamond Bamboe Prikkers 18cm 100st
€ 2,60
Gina Bloemenhoning 300g Gina Bloemenhoning 300g
Niet op voorraad
€ 5,05
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml
€ 1,85
Informatie

Japanse runderspiesjes, op smaak gebracht met witte miso en sake.

Bereidingstijd: 5 minuten
Soort: Vlees
Oorsprong: Japan
Porties: 5 personen

 



Ingrediënten



500g rundvlees


Marinade

1 el witte miso


1½ el sake


1 tl sojasaus


2 el mirin


2 el maissiroop of honing


2 teentjes knoflook


Zout en peper, naar smaak



Extra benodigdheden


Bamboeprikkers



Bereidingswijze


Stap 1: Doe de bamboeprikkers in een kom met water. Dit zorgt ervoor dat de spiesjes niet aanbranden.



Stap 2: Meng de ingrediënten voor de marinade in een kom.



Stap 3: Spoel het rundvlees om en dep het goed droog. Snijd het vlees in blokjes van 2.5 cm.



Stap 4: Voeg het vlees toe aan de marinade en marineer gedurende 3 uur of 1 hele dag nacht afgedekt in de koelkast.

 



Stap 5: Rijg de stukjes rund aan de bamboeprikkers.

Stap 6: Rooster de runderspiesjes gedurende 5 minuten en keer ze halverwege de bereidingstijd om.

 



Smakelijk eten!


Scroll to top
main product photo
Miso runderspiesjes: Japanse stijl
Op voorraad