Romige misosoep met Japanse chashu

Japan

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Nestle Carnation Gecondenseerde Melk 410g Nestle Carnation Gecondenseerde Melk 410g
€ 3,45
CJ Bibigo Wrap & Roll Sushi Nori Zeewier Geroosterd 10g CJ Bibigo Wrap & Roll Sushi Nori Zeewier Geroosterd 10g
€ 1,75
Mee Chun Sesamolie 125ml Mee Chun Sesamolie 125ml
€ 3,15
Tencho Rode Gember Reepjes 60g Tencho Rode Gember Reepjes 60g
€ 1,85
Greenfood Tuinbonensaus met Chili Olie 500g Greenfood Tuinbonensaus met Chili Olie 500g
€ 3,95
Sunlee Zoete Hele Maiskorrels 410g Sunlee Zoete Hele Maiskorrels 410g
€ 1,80
Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g
€ 3,85
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Globe Gesneden Bamboescheuten 230g Globe Gesneden Bamboescheuten 230g
€ 1,35
Hikari Shinshu Aka Miso Rood 400g Hikari Shinshu Aka Miso Rood 400g
€ 3,40
Informatie

Romige misosoep met ramen en afgemaakt met je favoriete toppings.



Bereidingstijd: 30 minuten


Aantal personen: 2



INGREDIËNTEN

  • 60g ramen (noedels)
  • 1 liter water
  • 5g dashipoeder
  • 60 ml ongezoete gecondenseerde melk
  • 2 teentjes knoflook
  • 5 cm dikke gember
  • 1 sjalotje
  • 1 el chili bonensaus
  • 3 el rode miso
  • 1 el sesamzaadjes
  • 1 el sesamolie
  • 1 el suiker
  • 1 el sake
  • ¼ tl witte peper

Toppings:


ZO MAAK JE HET


Blancheer de choi sam kort in kokend water en de plakjes wortelen tot ze zacht zijn. Haal ze eruit en druppel een beetje sesamolie eroverheen. Kook de noedels volgens de gebruiksaanwijzing en spoel het af met koud water. Snijd de knoflook fijn, de gember in repen en de sjalotjes in plakken.



Verwarm 1 eetlepel olie in de soeppan. Fruit de knoflook, de gember, de sjalotjes en de chili - bonenpasta kort aan. Giet het water met de dashipoeder erbij. Roer vervolgens door de bouillon heen totdat alles goed is opgelost. Giet de ongezoete gecondenseerde melk bij, breng weer aan de kook en laat dit nog 5 minuten doorkoken.



Verdeel de noedels over 2 kommen en schep de soep erbij. Serveer met je favoriete toppings.



Scroll to top
main product photo
Romige misosoep met Japanse chashu
Op voorraad