Mochi: Japanse rijstcake

Japan

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Gina Bloemenhoning 300g Gina Bloemenhoning 300g
Niet op voorraad
€ 5,05
Xiang Long Pinda zonder Vlies 500g Xiang Long Pinda zonder Vlies 500g
€ 2,35
Van Gilse Kristal Suiker 1kg Van Gilse Kristal Suiker 1kg
€ 1,80
Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g
€ 3,85
Golden Diamond Bamboe Satéstokjes 18cm 100st Golden Diamond Bamboe Satéstokjes 18cm 100st
€ 0,60
Informatie

Wist je dat je mochi ook kan grillen? In China, Japan en Korea leggen ze de mochistokjes op de barbecue, waardoor ze chewy en zacht worden. Heerlijk als snack of als dessert.

Bereidingstijd: 5 minuten
Personen:

 



Ingrediënten

  • 1 pak mochi skewers original flavour for BBQ*
  • Satéprikkers*

Pinda-Kokosmix

  • 150g ongezouten pinda's*
  • 3 el suiker
  • 2 tl geroosterde sesamzaadjes*
  • 2 el kokosnootvlokken*

*Verkrijgbaar bij Oriental Webshop

Bereidingswijze
Doe de pinda's en de suiker in een blender en maal ze fijn.

Schep de fijngemalen pinda's in een kom en voeg vervolgens sesamzaadjes en de kokosnootvlokken toe. Meng alles goed door elkaar.

Bereid de mochi volgens de verpakking of leg ze direct op de grill. Grill de mochi aan beide kanten goudbruin. Bestrijk ze daarna met een laagje honing en dip ze vervolgens in de pinda-kokosmix.

Ze zijn het lekkerst als ze nog warm zijn.

Smakelijk eten! 

Scroll to top
main product photo
Mochi: Japanse rijstcake
Op voorraad