Nissin Sanuki Udon Kawada Seimen 400g
Nissin Sanuki Udon Kawada Seimen zijn dikke en taaie udon-noedels die uit Kagawa, Japan gemaakat zijn. Deze noedels kunnen warm of koud gegeten worden en worden vaak in een verschillende gerechten gebruikt, zoals udonsoep, roerbakgerechten en salades.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Breng ongeveer 0,5 liter water aan de kook en voeg de udon toe. Kook ze ongeveer 3 minuten en roer ze af en toe (dit is nodig om de udon los van elkaar te krijgen). Terwijl de udon koken, voeg je de kruidenmix toe. (dit kan ook in het begin van de kookproces)
Zodra de udon noedels gaar zijn, zet je het vuur uit en heb je een heerlijke kom warme udon noedels met jouw favoriete bouillon!
| Herkomst | Japan |
|---|