Noedelsoep met witvis en choi sam

China

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Oriental Bevroren Pangasiusfilet 800g
Diepvries
Oriental Bevroren Pangasiusfilet 800g
€ 4,25
Dagverse Choi Sam 500g
Vers
Dagverse Choi Sam 500g
€ 4,45
Knorr Kippenbouillon 20g Knorr Kippenbouillon 20g
€ 0,55
Chee Seng Zuivere Sesamolie 160ml
Aanbieding 29%
Chee Seng Zuivere Sesamolie 160ml
Speciale prijs € 2,49 Normale prijs € 3,50
Van Gilse Kristal Suiker 1kg Van Gilse Kristal Suiker 1kg
€ 1,80
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
Alcohol
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
€ 1,40
Golden Diamond Ca Com Vissaus 700ml (PET) Golden Diamond Ca Com Vissaus 700ml (PET)
€ 2,50
Informatie

Bereidingstijd: 25 minuten


Aantal personen: 2



INGREDIËNTEN

  • 3 stuks Cubie hotpotnoedels
  • 2 teentjes knoflook
  • 200g witvis
  • 500g choi sam
  • 1 el olie

Kruidenmix:

  • 500 ml kippenbouillon
  • ½ tl sesamolie
  • ¼ tl vissaus
  • 1 tl Shaoxing rijstwijn
  • Suiker, zout en witte peper

ZO MAAK JE HET


Verwarm olie in een wok. Voeg de knoflook toe en roerbak tot het geurig wordt. Voeg de kippenbouillon toe gevolgd door de vissaus, de rijstwijn, de suiker, het zout en de witte peper. Roer goed door en breng het aan de kook. Voeg de noedels toe, en ontwar ze met een vork. Voeg vervolgens de groenten en de stukjes vis toe. Kook het nogmaals gedurende 1 minuut of totdat de vis gaar is. Verdeel de noedels over twee kommen en serveer.

Scroll to top
main product photo
Noedelsoep met witvis en choi sam
Op voorraad