Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal personen: 2
INGREDIËNTEN
- 3 stuks Cubie hotpotnoedels
- 2 teentjes knoflook
- 200g witvis
- 500g choi sam
- 1 el olie
Kruidenmix:
- 500 ml kippenbouillon
- ½ tl sesamolie
- ¼ tl vissaus
- 1 tl Shaoxing rijstwijn
- Suiker, zout en witte peper
ZO MAAK JE HET
Verwarm olie in een wok. Voeg de knoflook toe en roerbak tot het geurig wordt. Voeg de kippenbouillon toe gevolgd door de vissaus, de rijstwijn, de suiker, het zout en de witte peper. Roer goed door en breng het aan de kook. Voeg de noedels toe, en ontwar ze met een vork. Voeg vervolgens de groenten en de stukjes vis toe. Kook het nogmaals gedurende 1 minuut of totdat de vis gaar is. Verdeel de noedels over twee kommen en serveer.