Otafuku Japanse Sushi Azijn 500ml
Sushi azijn van Otafuku is een kant-en klare sushi azijn gemaakt op basis van Japanse rijstazijn en suiker. Deze sushi azijn wordt gebrouwen met de beste kwaliteit mineraal water uit de streek Kamo in Japan.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Sushi azijn wordt gebruikt om sushi rijst op smaak te brengen. Het heeft een milde zure smaak. Om het smaak van sushi azijn zoveel mogelijk te behouden, is aan te raden de sushi azijn pas toevoegen als de gekookte sushi rijst half warm aanvoelt.
Bewaaradvies: Op een droge en koele plaats bewaren, vermijd direct zonlicht.
| Calorieën | 812kJ/ 194kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | 0g |
| waarvan verzadigd vet | 0g |
| Koolhydraten | 48.2g |
| waarvan suikers | 47.5g |
| Proteïne | 0.3g |
| Zout | 8.9g |
| Herkomst | Japan |
| Ingrediënten |
Azijn, Suiker, Zout, Smaakversterker (E621, E631, E627). |