Otafuku Takoyaki Saus 300g
Geniet van de traditionele smaken van Japan met deze beroemde Takoyaki-saus. Een gedurfde, pittige saus verbetert de smaken van zeevruchten en roerbakgerechten, of wat je maar wilt dippen! Gebruik rechtstreeks uit de fles als zoete toppingsaus of verdun met water voor een marinade. Deze saus bevat geen kunstmatige kleur-, smaak- of bewaarmiddelen. Cholesterol vrij.
Takoyaki (letterlijk 'gegrilde octopus') is een gerecht gemaakt van tarwebeslag en vulling, meestal octopus of een soortgelijke soort zeevruchten. Takoyaki wordt gegrild in pannen met kleine compartimenten met halve koepel en vervolgens omgedraaid om ze hun ronde vorm te geven, vergelijkbaar met de Deense aebleskiver. Takoyaki-saus, mayonaise, zeewier en bonitovlokken zijn allemaal populaire toppings voor takoyaki, en sommige restaurants experimenteren met meer exotische ingrediënten zoals jalapenos, truffelolie of parmezaanse kaas.
Takoyaki wordt traditioneel gevuld met octopus, maar kan elke soort vlees of groente bevatten die je maar wilt. Je zou zelfs kunnen experimenteren met hartig-zoete vullingen om een takoyaki in dessertstijl te maken.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Bewaaradvies: Bewaar op een droge en koele plaats, niet in direct zonlicht. Na het openen gekoeld bewaren.
Calorieën | 49kJ/ 117kcal (per 100g) |
---|---|
Vetten | 0.4g |
waarvan verzadigd vet | 0.01g |
Koolhydraten | 29g |
waarvan suikers | 23.8g |
Proteïne | 2.2g |
Zout | 4.7g |
Herkomst | Japan |
Ingrediënten |
Water, suiker, sojasaus (water, Sojabonen, Tarwe, zout, alcohol), zout, dextrose, verdikkingsmiddel E1414, Vis-extract (gedroogde Tonijn, dextrine, water, gedroogde echte Bonito, zout, gistextract, gehydrolyseerd Tarwe-eiwit), alcohol azijn, appelpuree, tomatenpuree, melasse, specerijen (bevat Selderij) kleurstof: 150a, geconcentreerd dadelsap, gistextract, uienpuree, verdikkingsmiddel E415. Voor allergenen, zie de ingrediënten in het dik gedrukt. |