Pittige gevulde mosselen uit de oven

Probeer dit simpele recept voor ovengebakken mosselen, een verfijnd maar toch budgetvriendelijk voorgerecht!

6 personen
Gemiddeld
1 uur
Ingrediënten
Op basis van 6 personen
  • 90g garnalen
  • 75g cheddar, geraspt
  • 12 grote mosselen met schelp
  • 2 el paneermeel
  • 1 el gedroogde basilicum, fijngehakt
  • ½ paprika

Marinade:

  • 2 el Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus
  • 1½ el bloem
  • 2 tl Lee Kum Kee Premium Oestersaus
  • ½ tl suiker
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g Lee Kum Kee Premium Oestersaus 255g
€ 4,65
Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus 368g
Aanbieding 31%
Lee Kum Kee Chili Knoflooksaus 368g
Speciale prijs € 2,49 Normale prijs € 3,60
Pearl's Tarwemeel 450g Pearl's Tarwemeel 450g
€ 2,90
Big Bay Bevroren Ecuador Vannamei Garnalen 20/30 750g
Diepvries
Big Bay Bevroren Ecuador Vannamei Garnalen 20/30 750g
Niet op voorraad
€ 13,90
Sanford Greenshell Mosselen Met Halve Schelp 800g
Diepvries
Sanford Greenshell Mosselen Met Halve Schelp 800g
Niet op voorraad
€ 16,90
Informatie
  1. Pel de garnalen en haal de mosselen uit de schelp. Snijd de garnalen, mosselen en paprika in stukjes. Meng deze drie ingrediënten met de marinade. Verdeel de vulling in 12 porties en vul de mosselschelpen ermee.
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C. Meng de basilicum met kaas en paneermeel. Strooi dit over de mosselvulling. Bak de mosselen 15 minuten of tot ze goudbruin en gaar zijn.

Scroll to top
main product photo
Pittige gevulde mosselen uit de oven
Op voorraad