Pannenkoeken gevuld met mango en kokosroom

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Koepoe Koepoe Aroma Pasta Vanille 30ml Koepoe Koepoe Aroma Pasta Vanille 30ml
€ 1,05
Suree Kokosroom 400ml Suree Kokosroom 400ml
€ 1,99
Mango Plakjes 500g
Diepvries
Mango Plakjes 500g
Niet op voorraad
€ 5,75
Informatie

Hong Kong op z'n best: zoete, sappige mango omhuld in een pannenkoek gevuld met romige kokosroom.

Bereidingstijd: 45 minuten
Personen: 8 



Ingrediënten

  • 1 pak bevroren mango's
  • 250g patentbloem
  • 1 tl zout
  • 2 grote eieren (kamertemperatuur)
  • 13g gezouten boter
  • 450 ml halfvolle melk
  • 1/2 el vanillearoma*

Kokosslagroom

  • 1 zakje vanillesuiker
  • 400 ml premium kokoscrème*

*Verkrijgbaar in Oriental Webshop 



Zo maak je het
1. Beslag: smelt het boter in een pan totdat het lichtbruin van kleur wordt en zet het opzij. Verwarm de melk in een steelpan en blijf het roeren, zodat het niet overkookt. Zet de melk opzij totdat het een beetje afgekoeld is.



2. Zeef het meel in een kom. Meng de eieren, het meel, de suiker en het zout met een (elektrische) mixer op de laagste stand. Giet in drie stappen de melk toe gevolgd door de gesmolten boter.



3. Zet het beslag en de kokoscrème gedurende drie uur of 1 nacht in de koelkast.



4. Verhit een koekenpan met een anti-baklaag. Schep 1 soepleper beslag in de pan en draai de pan daarna snel rond. Draai vervolgens de pannenkoek om en bak het voor 5 seconden op.



5. Kokosslagroom: Schep de kokoscrème in een kom. Mix met een elektrische mixer op de lage stand en voer de snelheid langzaam op. Draai de mixer 1 kant op om zoveel mogelijk lucht in de kokoscrème te krijgen.



6. Voeg 1 zakje vanillesuiker toe en mix het goed door elkaar.



7. Leg de pannenkoek op een bord. Schep één eetlepel kokosslagroom op en leg het in het midden van de pannenkoek. Leg daarbovenop een stukje mango en schep vervolgens nog een eetlepel kokosslagroom er bovenop. Pak het gedeelte dat het dichtsbij je ligt op en vouw het naar binnen. Vouw vervolgens de twee uiteindes naar het midden toe en draai de pannenkoek om.

8. Laat de pannenkoek een uurtje opstijven in de koelkast.



Smakelijk eten! 



Scroll to top
main product photo
Pannenkoeken gevuld met mango en kokosroom
Op voorraad