Pinsec Frito: Filipijnse gefrituurde wontons

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Dagverse Bosui per bos
Vers
Dagverse Bosui per bos
€ 1,50
Golden Diamond Water Kastanjes 567g Golden Diamond Water Kastanjes 567g
Niet op voorraad
€ 2,85
Mama Sita's Zoet en Zure Saus Mix 57g Mama Sita's Zoet en Zure Saus Mix 57g
€ 2,10
Mama Sita's Lumpiang Shanghai Gefrituurde Loempia Kruidenmix 40g Mama Sita's Lumpiang Shanghai Gefrituurde Loempia Kruidenmix 40g
€ 1,95
Surasang Bevroren Dumpling Wrappers Vellen 280g
Diepvries
Surasang Bevroren Dumpling Wrappers Vellen 280g
€ 3,60
Informatie

Bereidingstijd: 10 minuten



INGREDIËNTEN

  • 40g Mama Sita’s Lumpiang Shanghai Mix
  • 500g varkensgehakt
  • 120g wortel
  • 120g waterkastanje
  • 120g ui
  • 3 el lente-ui
  • 1 geklopt ei
  • Wontonvellen
  • All-purpose meel
  • Frituurolie

Serveer met:

  • Mama Sita’s zoetzure saus

BEREIDINGSWIJZE


Snijd de wortel en ui in kleine stukjes. Snijd de waterkastanje en lente-ui.

 

Meng het gehakt, de wortels, waterkastanjes, uien, lente-ui, ei en lumpiang shanghai-mix in een kom en roer goed.



Schep 1 theelepel van de vulling op elke wontonvel. Bevochtig de randen met water. Vouw de hoeken naar elkaar toe en druk aan om de dumpling te sluiten.



Frituur het 3 minuten in hete olie of totdat het goudbruin is. Serveer met zoetzure saus.



Scroll to top
main product photo
Pinsec Frito: Filipijnse gefrituurde wontons
Op voorraad