Ingrediënten
Bereidingstijd: 10 minuten
INGREDIËNTEN
- 40g Mama Sita’s Lumpiang Shanghai Mix
- 500g varkensgehakt
- 120g wortel
- 120g waterkastanje
- 120g ui
- 3 el lente-ui
- 1 geklopt ei
- Wontonvellen
- All-purpose meel
- Frituurolie
Serveer met:
- Mama Sita’s zoetzure saus
BEREIDINGSWIJZE
Snijd de wortel en ui in kleine stukjes. Snijd de waterkastanje en lente-ui.
Meng het gehakt, de wortels, waterkastanjes, uien, lente-ui, ei en lumpiang shanghai-mix in een kom en roer goed.
Schep 1 theelepel van de vulling op elke wontonvel. Bevochtig de randen met water. Vouw de hoeken naar elkaar toe en druk aan om de dumpling te sluiten.
Frituur het 3 minuten in hete olie of totdat het goudbruin is. Serveer met zoetzure saus.