Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 4
Ingrediënten:
- 4 portobello paddenstoelen
- 2 el olijfolie
- 1 grote (of 2 kleine) stevige tahoe*
- 2 teentjes knoflook (fijngesneden)*
- 1 rode ui (fijngesneden)*
- ½ wortel (in blokjes gesneden)
- ½ courgette (in blokjes gesneden)
- ½ paprika (in blokjes gesneden)
- 1 tl chilipoeder
- 1 lente-ui (fijngesneden)
- 2 el verse koriander (fijngesneden)
Sausmix:
- 1 el sojasaus*
- 2 el vegetarische oestersaus*
- ¼ zout
- 2 tl suiker
- 1 tl Shao Xing rijstwijn*
- 1 el sesamolie*
*Verkrijgbaar in Oriental Webshop
Zo maak je het:
Tip: leg een zwaar boek op de tahoe gedurende 10 minuten.
2. Verkruimel de tahoe met een vork.
Smakelijk eten!