Rode curry rundvlees met pompoen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Van Gilse Kristal Suiker 1kg Van Gilse Kristal Suiker 1kg
€ 1,80
Suree Rode Currypasta 220g Suree Rode Currypasta 220g
€ 3,25
Bevroren Schenkelvlees per stuk
Aanbieding 15%
Diepvries
Bevroren Schenkelvlees per stuk
Speciale prijs € 15,51 Normale prijs € 18,25
TRS Paprikapoeder 100g TRS Paprikapoeder 100g
€ 2,30
Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml
€ 2,50
Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr
Niet op voorraad
€ 1,85
City Fresh Bevroren Limoenblaadjes 50g
Diepvries
City Fresh Bevroren Limoenblaadjes 50g
€ 1,20
Squid Brand Vissaus 300ml Squid Brand Vissaus 300ml
€ 1,99
Informatie

Bereidingstijd: 30 minuten


Aantal porties: 4



Ingrediënten:

  • 1 pakje Nanyang Curry Paste
  • 700 ml kokosmelk
  • 200 g rundvlees (in dunne plakjes gesneden)
  • 2 el vissaus
  • ½ tl suiker
  • ½ tl paprikapoeder
  • 8 kaffir limoenblaadjes
  • 1 flespompoen
  • Olie

Zo maak je het:


1. Verhit de olie in een wok. Voeg de curry pasta toe en roer goed tot er een aromatische geur vrijkomt.


2. Voeg daarna het rundvlees toe en bak het vlees al tossend op. Haal het vlees eruit.


3. Doe daarna de kokosmelk, vissaus , suiker, paprikapoeder en de kaffirblaadjes erbij. Breng alles aan de kook en voeg vervolgens de pompoen toe. Laat het rustig sudderen totdat de pompoen zacht is geworden. Voeg tenslotte het vlees weer terug in de wok.

Scroll to top
main product photo
Rode curry rundvlees met pompoen
Op voorraad