Bereidingstijd: 30 minuten
Aantal porties: 4
Ingrediënten:
- 1 pakje Nanyang Curry Paste
- 700 ml kokosmelk
- 200 g rundvlees (in dunne plakjes gesneden)
- 2 el vissaus
- ½ tl suiker
- ½ tl paprikapoeder
- 8 kaffir limoenblaadjes
- 1 flespompoen
- Olie
Zo maak je het:
1. Verhit de olie in een wok. Voeg de curry pasta toe en roer goed tot er een aromatische geur vrijkomt.
2. Voeg daarna het rundvlees toe en bak het vlees al tossend op. Haal het vlees eruit.
3. Doe daarna de kokosmelk, vissaus , suiker, paprikapoeder en de kaffirblaadjes erbij. Breng alles aan de kook en voeg vervolgens de pompoen toe. Laat het rustig sudderen totdat de pompoen zacht is geworden. Voeg tenslotte het vlees weer terug in de wok.