Rendang: Indische runderstoofvlees

Indonesië

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Bevroren Schenkelvlees per stuk
Diepvries
Bevroren Schenkelvlees per stuk
€ 18,25
Bamboe Bumbu Rendang Curry Kruiden 35g Bamboe Bumbu Rendang Curry Kruiden 35g
€ 1,30
A Brand Thaise Gebroken Pandan Rijst 4.5kg A Brand Thaise Gebroken Pandan Rijst 4.5kg
€ 9,95
Suree Kokosmelk 165ml Suree Kokosmelk 165ml
€ 0,95
Informatie

Aantal personen: 4



INGREDIËNTEN:

  • Bamboe Rendang kruidenpasta
  • 500g rundvlees*
  • 65 ml kokosmelk
  • Rijst
  • 600 ml water


ZO MAAK JE HET
Kook in blokjes gesneden rundvlees totdat het zacht is. Laat 480 ml bouillon over in de pan. Voeg de kruidenpasta, kokosmelk en 600 ml water toe, laat het 30 minuten doorkoken. Laat het al roerend op laag vuur sudderen totdat de saus is ingedikt. Serveer met rijst.



*Variatietip:
Rundvlees kan je vervangen door kip.

Scroll to top
main product photo
Rendang: Indische runderstoofvlees
Op voorraad