Zomerse rijstwraps gevuld met garnalen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Sonaco BT Gao Rijstpapier 22cm 340g Sonaco BT Gao Rijstpapier 22cm 340g
Niet op voorraad
€ 2,15
Vinh Truong Rijstpapier Mallen 22cm Vinh Truong Rijstpapier Mallen 22cm
€ 10,80
Oriental HLSO Roze Garnalen 31/40 400g
Diepvries
Oriental HLSO Roze Garnalen 31/40 400g
Niet op voorraad
€ 8,40
Informatie

Bereidingstijd: 30 minuten


Aantal porties: 4



Ingrediënten

  • 6 grote gepelde garnalen
  • ½ ijsbergsla
  • ½ komkommer
  • ½ wortel
  • 50g taugé
  • 50g muntbladeren
  • 50g korianderbladeren
  • 2 el gezouten, geroosterde, grof gehakte pinda’s
  • 4 rijstpapiervellen
  • Vietnamese style spicy lemon dressing

Zo maak je het


Snijd de ijsbergsla, wortel en de komkommer in fijne repen. Blancheer de garnalen kort in kokend water en snijd de garnalen in de lengte door.



Vul een platte schaal voor de helft met koud water*. Doop het rijstpapier kort in het water. Haal het papier eruit, het moet nog een beetje stijf zijn.



Leg het vel op een bord**. Leg vervolgens in het midden van het vel de groenten, kruiden, de pinda’s en de garnalen. Rol het strak op. Serveer de Vietnamese Style Spicy Lemon Dressing als dipsaus.



* Of gebruik hiertoe een kom die speciaal is ontworpen voor rijstpapier (zie productenlijst hieronder).


** Of leg het op speciale rijstpapiermallen (zie productenlijst hieronder). Deze mallen voorkomen dat de rijstvellen blijven plakken aan je bord.


Scroll to top
main product photo
Zomerse rijstwraps gevuld met garnalen
Op voorraad