Roti paratha met kipcurry & pasteitjes

Singapore

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr Mayra/Summum Zonnebloemolie 1ltr
Niet op voorraad
€ 1,85
Spring Home Bevroren Roti Vellen Naturel 320g (5stuks)
Diepvries
Spring Home Bevroren Roti Vellen Naturel 320g (5stuks)
€ 2,40
City Fresh Bevroren Verse Durian zonder Zaad 454g
Diepvries
City Fresh Bevroren Verse Durian zonder Zaad 454g
€ 24,14
Bevroren Maïs Kippenbout 1kg
Aanbieding 15%
Diepvries
Bevroren Maïs Kippenbout 1kg
Niet op voorraad
Speciale prijs € 5,90 Normale prijs € 6,95
Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml
€ 2,50
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Golden Diamond Ca Com Vissaus 700ml (PET) Golden Diamond Ca Com Vissaus 700ml (PET)
€ 2,50
Informatie

ROTI PARATHA MET KIPCURRY

INGREDIËNTEN

  • 320g roti paratha
  • 250g kippendijen
  • 200g aardappelen  
  • 120g currypasta 
  • 250ml kokosmelk 
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 tl vissaus
  • 2 el olie

ZO MAAK JE HET
Snijd de kippendijen in repen en de aardappelen in blokken van 2 cm. Snijd de knoflook en de ui fijn. Verhit olie in een wok op matig vuur. Voeg de aardappelen, knoflook en de uien  toe. Bak de aardappelen voor circa 5 minuten op.  Doe daarna de kip erbij en bak de stukjes lichtbruin. Voeg daarna de currypasta  toe en meng alles door elkaar. Schenk vervolgens de kokosmelk bij en roer het geheel goed door elkaar. Laat het geheel op middelmatig vuur koken totdat de aardappelen zacht zijn. Breng het op smaak met vissaus.

Roti Paratha
Verwarm een koekenpan zonder olie. Leg een bevroren rotivel in de pan en bak het aan elke zijde ca. 2 minuten goudbruin. Doe dit ook met de overige rotivellen. Dip de roti paratha in de currysaus of vul de roti paratha met de aardappelen en de kip en rol het daarna op.


ROTI PARATHA PASTEITJES MET DURIAN/CHOCOLA

INGREDIËNTEN

  • 320g roti paratha
  • 1 ei

Vulling:

  • 100g chocolade
  • 200g durian

ZO MAAK JE HET
Ontdooi de durian en prak het fijn. Breek de chocolade in kleine stukken.  Kluts het ei. Haal de roti paratha uit de vriezer en laat het een paar minuten ontdooien, zodat het net vouwbaar is.

Snijd de roti paratha in twee helften. Neem een half vel en leg een eetlepel durian of chocolade erop. Vouw het dicht, bestrijk daarna het deeg met een laagje ei. Herhaal deze stap voor de rest van de rotivellen.

Verwarm de oven voor op 200°C (boven-onderwarmte). Bak de pasteitjes in 20 minuten goudbruin.



Scroll to top
main product photo
Roti paratha met kipcurry & pasteitjes
Op voorraad