Zalm en garnalen in tomaatknoflooksaus

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Diamond Aluminium Stoompan 28cm Diamond Aluminium Stoompan 28cm
€ 72,55
Lee Kum Kee Char Siu Saus 397g Lee Kum Kee Char Siu Saus 397g
€ 4,10
Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g
€ 3,05
Lee Kum Kee Tomaat Knoflook Roerbaksaus 70g Lee Kum Kee Tomaat Knoflook Roerbaksaus 70g
€ 1,45
Verse Gember per kg
Vers
Verse Gember per kg
€ 6,70
Informatie

Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal personen: 2



DIT HEB JE NODIG

  • 240g zalm, in 3 cm dikke plakken gesneden
  • 100g garnalen, gepeld en schoongemaakt

Marinade:

  • 2 el tomaat- en knoflooksaus
  • 2 tl char siu-saus
  • 20g koriander
  • 1 cm gember in fijne reepjes
  • 1 tl maizena

Optioneel:

  • Stoompan

BEREIDINGSWIJZE
Meng alle ingrediënten van de marinade in een kom. Voeg de zalm en de garnalen toe en marineer het circa 10 minuten.



Leg de zalm en garnalen op een plaat in afwisselende rijen en stoom ze circa 10 minuten totdat ze gaar zijn. Of bak ze 10 minuten in een pan totdat ze gaar zijn.

Scroll to top
main product photo
Zalm en garnalen in tomaatknoflooksaus
Op voorraad