Sambal Goreng Ati: lever in chilisaus

Indonesië

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Suree Kokosmelk 165ml Suree Kokosmelk 165ml
€ 0,95
Sunlee Bevroren Peteh Bonen 100g
Diepvries
Sunlee Bevroren Peteh Bonen 100g
€ 3,60
Bamboe Bumbu Sambal Goreng Ati Kruiden 54g Bamboe Bumbu Sambal Goreng Ati Kruiden 54g
€ 1,30
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
Diepvries
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
€ 1,50
Informatie

Aantal personen: 4



INGREDIËNTEN:

  • Bamboe Sambal Goreng Ati kruidenpasta
  • 250g kippenlever*
  • 100 ml water
  • Petehbonen
  • Geraspte rode chilipeper
  • 65 ml vette kokosmelk
  • Aardappelen
  • 3 el olie

ZO MAAK JE HET
Snijd de kippenlever en kook het totdat het gaar is. Verhit 3 eetlepels olie in een pan, roerbak de kruidenpasta met olie (en petehbonen en geraspte rode chilipeper, indien gewenst) voor 1 minuut. Roer de kippenlever er doorheen, roerbak nog eens 4 minuten. 



Meng de vette kokosmelk met 100 ml water, en giet het erin. Laat het 10 minuten sudderen.
Roer de gebakken aardappelen er doorheen en laat het nog 2 minuten sudderen.



*Variatietip:
Kippenlever kan je vervangen door runderlever, kippenspiermaag of runderspiermaag.

Scroll to top
main product photo
Sambal Goreng Ati: lever in chilisaus
Op voorraad