Sambal Goreng Ati: lever in chilisaus

Indonesië

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Suree Kokosmelk 165ml Suree Kokosmelk 165ml
Niet op voorraad
€ 0,95
Sunlee Bevroren Peteh Bonen 100g
Diepvries
Sunlee Bevroren Peteh Bonen 100g
€ 3,60
Bamboe Bumbu Sambal Goreng Ati Kruiden 54g Bamboe Bumbu Sambal Goreng Ati Kruiden 54g
Niet op voorraad
€ 1,30
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
Diepvries
Sonaco Bevroren Rode Chili 100g
€ 1,50
Informatie

Aantal personen: 4



INGREDIËNTEN:

  • Bamboe Sambal Goreng Ati kruidenpasta
  • 250g kippenlever*
  • 100 ml water
  • Petehbonen
  • Geraspte rode chilipeper
  • 65 ml vette kokosmelk
  • Aardappelen
  • 3 el olie

ZO MAAK JE HET
Snijd de kippenlever en kook het totdat het gaar is. Verhit 3 eetlepels olie in een pan, roerbak de kruidenpasta met olie (en petehbonen en geraspte rode chilipeper, indien gewenst) voor 1 minuut. Roer de kippenlever er doorheen, roerbak nog eens 4 minuten. 



Meng de vette kokosmelk met 100 ml water, en giet het erin. Laat het 10 minuten sudderen.
Roer de gebakken aardappelen er doorheen en laat het nog 2 minuten sudderen.



*Variatietip:
Kippenlever kan je vervangen door runderlever, kippenspiermaag of runderspiermaag.

Scroll to top
main product photo
Sambal Goreng Ati: lever in chilisaus
Op voorraad