Aantal personen: 4
INGREDIËNTEN:
- Bamboe Sambal Goreng Ati kruidenpasta
- 250g kippenlever*
- 100 ml water
- Petehbonen
- Geraspte rode chilipeper
- 65 ml vette kokosmelk
- Aardappelen
- 3 el olie
ZO MAAK JE HET
Snijd de kippenlever en kook het totdat het gaar is. Verhit 3 eetlepels olie in een pan, roerbak de kruidenpasta met olie (en petehbonen en geraspte rode chilipeper, indien gewenst) voor 1 minuut. Roer de kippenlever er doorheen, roerbak nog eens 4 minuten.
Meng de vette kokosmelk met 100 ml water, en giet het erin. Laat het 10 minuten sudderen.
Roer de gebakken aardappelen er doorheen en laat het nog 2 minuten sudderen.
*Variatietip:
Kippenlever kan je vervangen door runderlever, kippenspiermaag of runderspiermaag.