Samyang Aardappel Ramen Noedels 5x120g
Samyang-aardappel-ramen-noedels zijn gemaakt met aardappelzetmeel, waardoor ze een unieke textuur en smaak krijgen. De aardappelzetmeelnoedels zijn dun en licht taai. Ze kunnen worden gekookt en genoten met verschillende smaakmakers en toppings om een heerlijke en bevredigende maaltijd te creëren. Samyang-aardappel noedels staan bekend om hun makkelijke bereiding, waardoor ze een populaire keuze zijn voor snelle en smakelijke maaltijd.
- Gratis verzending vanaf €39
- Alle authentieke Aziatische A merken onder 1 dak
- Veilig betalen met o.a. iDeal, creditcard of WeChat
Breng een pan water aan de kook.
Zodra het water kookt, voeg je de noedels toe en roer je voorzichtig de noedels, zo voorkom je dat de noedels aan elkaar vast plakken
Kook de noedels (2-3 minuten) tot ze gaar zijnmaar pas op dat je ze niet te gaar maakt.
Giet de noedels af in een vergiet en spoel ze af onder koud stromend water, dit stopt het kookproces.
Ze zijn nu klaar voor gebruik, voor een heerlijke warme noedelsoep.
| Calorieën | 1813kJ / 433kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | 15.0 g |
| waarvan verzadigd vet | 7.5 g |
| Koolhydraten | 65.0 g |
| waarvan suikers | 3.3 g |
| waarvan vezels | 0.8 g |
| Proteïne | 10.0 g |
| Zout | 4.2 g |
| Herkomst | Korea |
| Ingrediënten |
Noedels (88,1%): aardappelzetmeel (46%), tarwebloem (22%), palmolie (12%), tarwegluten, zout, emulgator (lecithine E322), sojaolie, zuurteregelaar (kaliumcarbonaat E501), natrium carbonaat (E500), natriumfosfaat (E 339), citroenzuur (E330), water, verdikkingsmiddel (guargom (E412), groene theesmaakolie. Soep (10,3%): zout, smaakversterker (mononatrium L-glutamaat (E621), dinatrium 5'-ribonucleotiden (E635)), witte suiker, sojasaus, kunstmatige rundvleessmaak, palmolie, radijspoeder, gistextractpoeder, knoflook poeder, uienpoeder, zwarte peperpoeder, rode peperpoeder, geroosterde sesam, oleohars-paprika-coatingpoeder, knoflooksmaakolie. Vlokken (1,6%): gedroogde bieslook, gedroogde wortel, gedroogde ui, gedroogde eikenchampignon, gedroogde rode peper. Voor allergenen, zie de ingrediënten in het dik gedrukt. Bewaaradvies: Op een droge en koele plaats bewaren, vermijd direct zonlicht. |