Saté rundvlees met noedels

4 personen
Gemiddeld
15 minuten
Ingrediënten
Op basis van 4 personen
  • 300g rundvlees
  • 4 pakken instant noedels
  • 1 ui
  • 2 knoflooktenen
  • 2 el olie

Marinade voor rundvlees

  • 1 el oestersaus
  • 1 tl lichte sojasaus
  • ½ tl donkere sojasaus
  • ½ tl suiker
  • 2 tl maiszetmeel
  • 1 ei
  • 1 el water
  • 2 tl olie

Sausmix

  • 40g  satay soepbasis pasta
  • 75ml water
  • 2 tl barbecuesaus
  • 1½ tl pindakaas
  • 1 tl chili-olie
  • ½ tl Indiase currypoeder
  • ½ tl suiker
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Bull Head Barbecue Saus 127g Bull Head Barbecue Saus 127g
€ 4,10
Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus 500ml Lee Kum Kee Premium Donkere Sojasaus 500ml
€ 3,15
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 500ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 500ml
€ 3,25
Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus 255g Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus 255g
€ 2,15
Skippy Pindakaas Romig 462g Skippy Pindakaas Romig 462g
Niet op voorraad
€ 8,15
Lee Kum Kee Saté Soepbasis 75g Lee Kum Kee Saté Soepbasis 75g
€ 1,60
Indian Kerrie Poeder 5x15g Indian Kerrie Poeder 5x15g
€ 6,40
Informatie
  1. Snijd het rundvlees in dunne plakken. Leg de plakjes rundvlees in een kom en voeg de volgende ingrediënten toe: lichte sojasaus, donkere sojasaus, oestersaus, suiker, maiszetmeel, ei, water en olie. Meng alles goed door elkaar en marineer het vlees voor minstens een uur in de koelkast.
  2. Snijd de ui in repen en hak de knoflook fijn.
  3. Haal het rundvlees uit de koelkast en giet het vocht af.
  4. Verhit 1 eetlepel olie in een pan op middelhoog vuur. Fruit de knoflook en de ui tot het geurig wordt. Voeg vervolgens het rundvlees toe en roerbak voor enkele minuten tot ze voor 70% gaar zijn. Schep het eruit.
  5. Verhit nogmaals 1 eetlepel olie in de pan op middelhoog vuur. Fruit de currypoeder kort aan en voeg vervolgens de satay pasta, barbecuesaus, pindakaas, chili-olie en de suiker toe. Schenk het water bij en meng alles goed door elkaar. Laat het nog een minuut koken, voordat je het rundvlees weer terug in de pan legt en schep alles goed om.
  6. Kook de instant noedels volgens de verpakking en verdeel dit over vier kommen.
  7. Schep een hoeveelheid satay rundvlees op de noedels. 
Scroll to top
main product photo
Saté rundvlees met noedels
Op voorraad