Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 3
Ingrediënten
- 200 g rundvlees
- 2 el suiker
- 2 el rijstazijn
- 3 el sesamolie
- 4 teentjes knoflook
- 2 tl olie naar smaak toevoegen
- Peper en zout
Garnering
- Sesamzaadjes
- 1 lente-ui
Bereidingswijze
Kook de noedels volgens de verpakking. Snijd het rundvlees in dunne plakken en breng het op smaak met zout en peper. Snijd de lente-ui in dunne ringen.
Meng in een kom de sojasaus, de suiker, de rijstazijn, de sesamolie, de knoflook en de olie.
Voeg de sausmix toe aan de noedels. Meng het goed door elkaar. Zet het opzij gedurende 15 minuten.
Verhit olie in een pan. Voeg de plakjes rundvlees toe en roerbak ze snel in de pan tot ze aan beide goudbruin zijn.
Meng de noedels, het rundvlees in een kom. Strooi de uienringen en de sesamzaadjes over de noedels heen.