Bereidingstijd: 45 minuten
Aantal porties: 2
Dit supermakkelijke recept wordt ongetwijfeld jouw go-to marinade voor spareribs. Combineer simpelweg alle ingrediënten, marineer de spareribs, en zet ze een nachtje in de koelkast zodat ze de sappen opnemen. Je kunt het op de barbecue leggen, maar ook in de oven zetten. Serveer met Aziatische coleslaw als vers en knapperig bijgerecht.
INGREDIËNTEN
- 700g varkensribben
 
Sausmix:
- 2 el Lee Kum Kee Seasoned Rice Vinegar
 - 3 el Lee Kum Kee Premium Oyster Sauce
 - 2 el Lee Kum Kee Premium Light Soy Sauce
 - 2 el Lee Kum Kee Premium Dark Soy Sauce
 - 2 knoflookteentjes
 - 15g gember
 - 2 el honing
 - 1 el Shaoxing-rijstwijn
 - 2 el maismeel
 - Sesamzaadjes
 
Aziatische coleslaw:
- Kool en wortel, versnipperd
 - Lee Kum Kee Pure Sesame Oil
 - Lee Kum Kee Sriracha Mayo
 - Sesamzaadjes
 
BEREIDINGSWIJZE
Marineer de varkensribben met de sausmix. Zet ze een nachtje in de koelkast.
Verwarm de oven voor op 200°C.
Leg de varkensribben op de bakplaat en bak 40 minuten totdat ze gaar zijn.
Serveer met coleslaw en garneer met sesamzaadjes.