Shimadaya Bevroren Sanuki Udon Noedels 1.25kg
Shimadaya Bevroren Sanuki Udon Noedels zijn gemaakt van tarwemeel dat afkomstig is uit de Sanuki-regio in Japan. Deze regio staat bekend om zijn udon-noedels welke een stevige, taaie textuur en een rijke, nootachtige smaak heeft die kenmerkend is voor udon in Sanuki-stijl. Ze worden meestal geserveerd in hete bouillon en kunnen worden gegarneerd met verschillende ingrediënten, zoals gesneden vlees, groenten en eieren.
- Levering via een professionele bezorgdienst met geconditioneerd vervoer
- Live te volgen track en trace
Vul een grote pan met water en breng het aan de kook. Zodra het water kookt kun je de udon in de pan doen en de noedels voor een paar minuten laten koken. Als de noedels gaar zijn, giet ze af en vervolgens met koud water afspoelen om het kookproces te stoppen. De udon noedels zijn hiermee klaar voor voor verdere bereiding in je favouriete soepnoedel of roerbakgerecht.
| Calorieën | 494 kJ / 118 kcal (per 100g) |
|---|---|
| Vetten | 0.6 g |
| waarvan verzadigd vet | 0.1 g |
| Koolhydraten | 25.2 g |
| waarvan vezels | 0.3 g |
| Proteïne | 3.0 g |
| Zout | 0.2 g |
| Herkomst | Japan |
| Ingrediënten |
TARWEBLOEM, Zout, Tapiocazetmeel, Water, Zuurteregelaar (E260), Siliconenhars. Zie vetgedrukte ingrediënten voor allergenen. Bewaaradvies: Bewaren bij -18ºC. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. |