Sop Buntut: Indische ossenstaartsoep

Indonesië

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Diepvries Ossestaart 1kg
Diepvries
Diepvries Ossestaart 1kg
€ 22,95
Bamboe Bumbu Sop Kippen/Rund/Ossenstaart Soep Kruiden 49g  Bamboe Bumbu Sop Kippen/Rund/Ossenstaart Soep Kruiden 49g
€ 1,30
Verse Knoflook 500g
Vers
Verse Knoflook 500g
€ 4,35
Yi Feng Rode Bonen 350g Yi Feng Rode Bonen 350g
€ 5,30
Informatie

Aantal personen: 4



INGREDIËNTEN:

  • Bamboe Sop kruidenpasta
  • 400g ossenstaart*
  • Olie
  • 2 el fijngehakte sjalotten
  • 1 el gesneden knoflook
  • 900 ml water

Groenten:

  • Wortel
  • Sperziebonen
  • Rode bonen
  • Selderij

ZO MAAK JE HET
Kook de ossenstaart in 900 ml water. Voeg de kruidenpasta en groenten toe, en laat het op laag vuur koken totdat het vlees gaar is. 



Tips voor sterkere smaak:
Bak gesneden of fijngehakte sjalotten en gesneden knoflook met olie, en voeg toe aan de soep samen met de kruidenpasta.



*Variatietip:
Ossenstaart kan je vervangen door ander rundvlees of kip.

Scroll to top
main product photo
Sop Buntut: Indische ossenstaartsoep
Op voorraad