Spitskoolrolletjes met Koreaans gehakt

Korea

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Informatie

Ingrediënten

200 gram HOH gehakt
6 el Koreaanse BBQ Bulgogi saus & marinade Beef
8 grote spitskoolbladeren, 3 minuten gekookt
200 gram basmati rijst
4 wortelen, in julienne gesneden
2 rode paprikas, in grove stukken gesneden
4 el Ssamjang gekruide Koreaanse sojabonenpasta (zie hieronder)

Methode

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking. Meng het gehakt met de marinade. Kook de paprika 15 minuten totdat deze zacht is. Verwarm een koekenpan met olie en bak het gehakt totdat het gaar is. Leg de spitskoolbladeren op de werkbank  en leg onderin de harde kant van het blad een stuk paprika, rijst, wortel en gehakt. Vouw de bladeren naar binnen en rol deze op. Serveer  de rolletjes met de sojabonenpasta. 

Scroll to top
main product photo
Spitskoolrolletjes met Koreaans gehakt
Niet op voorraad