Gevulde groenten met vis

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Supreme Rode Chili (Rawit) Peper 100g
Vers
Supreme Rode Chili (Rawit) Peper 100g
€ 4,65
Oriental Bevroren Pangasiusfilet 800g
Diepvries
Oriental Bevroren Pangasiusfilet 800g
€ 4,25
Mee Chun Sesamolie 125ml Mee Chun Sesamolie 125ml
€ 3,15
Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml Lee Kum Kee Premium Lichte Sojasaus 150ml
€ 1,85
Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g Knorr Kingsford's Maïszetmeel 420g
€ 2,90
Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus 255g
Aanbieding 28%
Lee Kum Kee Panda Brand Oestersaus 255g
Speciale prijs € 1,55 Normale prijs € 2,15
Verse Gember per kg
Vers
Verse Gember per kg
€ 6,70
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
Alcohol
Chef Kok Shaoxing Kookwijn 15% Alcohol 150ml
€ 1,40
Informatie

Deze groenten zijn gevuld met een mix van garnalen en vis. Heerlijk als je wat lichts wilt eten tijdens de barbecue.



Bereidingstijd: 10 minuten
Soort: Vis
Oorsprong: China
Porties: Voor 5 personen



Ingrediënten


5 puntpaprika’s


10 kleine paprika’s


5 rode pepers


5 groene pepers



Vulling


1 kg pangafilet

500g garnalen


2 lente-uien


1 tl geraspte gember


1 el oestersaus


2 tl lichte sojasaus


1 tl shaoxing rijstwijn


1 tl sesamolie


¼ tl suiker


⅛ tl gemalen witte peper


1½ el maizena


1 ei



Bereidingswijze



Stap 1: Ontdooi de pangafilet en de garnalen en dep het goed droog. Knijp eventueel met je handen het vocht eruit. Doe de pangafilet en de garnalen apart van elkaar in de blender en blend het tot een pasta.



Stap 2: Voeg de vis aan de garnalen toe en voeg vervolgens de lente-uien, gember, oestersaus, sojasaus, shaoxing rijstwijn, sesamolie, suiker, witte peper, maizena en het ei toe.



Stap 3: Meng alles goed door elkaar en maar er één grote bal van. Pak het garnalen-vismengsel met beide handen vast en gooi ter hoogte van 10 cm de bal weer terug in de kom. Herhaal dit ongeveer 50 keer. Het gooien zorgt ervoor dat het mengsel elastisch en tegelijkertijd ook luchtig en zacht wordt.



Stap 4: Snijd de paprika’s, de rode en de groene pepers in de lengte. Vul de groenten met de vulling en druk het goed aan.



Stap 5: Vul de groenten met de vulling en druk het goed aan.



Stap 6: Leg de kant met de vis-garnalenvulling naar beneden. Rooster tot ze gaar en goudbruin zijn.



Smakelijk eten!


Scroll to top
main product photo
Gevulde groenten met vis
Op voorraad