Drielaagse bataatschotel

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Dagverse Witte Zoete Aardappel 1kg Dagverse Witte Zoete Aardappel 1kg
€ 4,74
Dagverse Paarse Zoete Aardappel per kg Dagverse Paarse Zoete Aardappel per kg
€ 5,95
Dag Vers Zoete Aardappel 1kg Dag Vers Zoete Aardappel 1kg
€ 2,89
Informatie

Heerlijke ovenschotel gemaakt met 3 verschillende zoete aardappelen en bestrooid met geraspte kaas.

Bereidingstijd: 60 minuten
Aantal porties: 6

Ingrediënten:

  • 2 witte zoete aardappelen
  • 2 oranje zoete aardappelen
  • 2 paarse zoete aardappelen
  • 1 zakje geraspte cheddar kaas


Zo maak je het:

Verwarm de oven voor op 200°C. Was de zoete aardappelen en dep ze droog. Wikkel ze daarna in aluminiumfolie. Rooster de zoete aardappelen gedurende 1 uur tot ze zacht zijn geworden. Laat ze buiten de oven iets afkoelen. Snijd ze doormidden en schep het vruchtvlees eruit. Bewaar het vruchtvlees in verschillende kommen.

Schep de paarse zoete aardappel in een ovenbestendige schaal en strijk het glad. Schep vervolgens de oranje kleur erbovenop en als laatste de witte kleur. Bestrooi het gerecht met geraspte kaas. Leg de schaal in de oven en gril het enkele minuten onder de grill totdat de kaas is gesmolten en goudbruin is geworden.

Scroll to top
main product photo
Drielaagse bataatschotel
Op voorraad