Tanigue: Spaanse makreelsteaks

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Dagverse Bosui per bos
Vers
Dagverse Bosui per bos
€ 1,50
Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g Double Pagoda Geroosterde Witte Sesamzaden 60g
€ 3,85
Mama Sita's Barbecue Marinade Mix 50g Mama Sita's Barbecue Marinade Mix 50g
€ 2,30
Foreway Roerbakolie 185ml Foreway Roerbakolie 185ml
Niet op voorraad
€ 4,45
Mee Chun Sesamolie 250ml Mee Chun Sesamolie 250ml
€ 5,55
Verse Gember per pak 250g Verse Gember per pak 250g
€ 3,10
Informatie

Bereidingstijd: 20 minuten


Aantal porties: 4



Heerlijke makreel in Koreaanse barbecuestijl.



INGREDIËNTEN

  • ½ tl sesamzaad, geroosterd
  • 2 el Mama Sita’s barbecuemarinade
  • ¼ tl gember, geraspt
  • 1 tl sesamolie
  • ½ kg makreelsteaks
  • 2 el olie

Sausmix:

  • 1 el Mama Sita’s barbecuemarinade
  • 2 el lente-ui, gehakt
  • ¼ tl sesamzaad, geroosterd
  • ½ tl sesamolie

BEREIDINGSWIJZE


Mix de sesamzaadjes, 2 el barbecuemarinade, gember en sesamolie. Marineer de makreel hierin voor 10 minuten. Bak de makreel in een koekenpan of rooster het op de barbecue.



Voor de saus:


Mix 1 el barbecuemarinade, lente-ui, sesamzaadjes en sesamolie. Giet dit over de gekookte vis. Garneer met sesamzaadjes.



Scroll to top
main product photo
Tanigue: Spaanse makreelsteaks
Op voorraad