Theepudding met gojibessen en Osmanthusbloemen

Deze visvormige theegelei met gojibessen en osmanthusbloemen is niet alleen een lust voor het oog maar ook voor de buik! Serveer ze bij speciale gelegenheden en maak indruk op uw gasten!

Bereidingstijd: 25 minuten

4 personen
Gemiddeld
Ingrediënten
Op basis van 4 personen
  • 1 liter water
  • 2 el osmanthusbloemen
  • 2 el gojibessen
  • 10g agar agar-poeder
  • 15g rock sugar (kandijsuiker)
  • Visvormige mallen
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Kandijsuiker 400g Kandijsuiker 400g
€ 2,35
Great Harvest Gedroogde Osmanthus Bloemen 30g
Aanbieding 57%
Great Harvest Gedroogde Osmanthus Bloemen 30g
Niet op voorraad
Speciale prijs € 1,99 Normale prijs € 4,65
Kunststof Cakevorm Vissen 28.3x17.5cm Kunststof Cakevorm Vissen 28.3x17.5cm
Niet op voorraad
€ 2,05
Qiwang Goji Bessen Boxdoorn Fruit 250g Qiwang Goji Bessen Boxdoorn Fruit 250g
€ 7,70
Informatie
  1. Breng water met de Osmanthusbloemen aan de kook. Draai het vuur omlaag en laat de bloemen nog 10 minuten intrekken en doe de gojibessen in de laatste 3 minuten erbij. Schep daarna de bloemen en de gojibessen eruit.
  2. Voeg de suiker toe aan het water en roer totdat de suiker is opgelost. Al roerende, voeg je de agar agar toe en breng het tot kook. Haal de pan van het vuur en roer nog even door. Laat het 10 minuten afkoelen.
  3. Schep een beetje Osmanthusbloemen en gojibessen in de mallen en giet voorzichtig de thee erin. Leg de mallen in de koelkast en laat de pudding opstijven.
  4. Voor stevige pudding raden we je aan om de pudding een dag van tevoren te bereiden. 
Scroll to top
main product photo
Theepudding met gojibessen en Osmanthusbloemen
Op voorraad