Thaise groene curry met kip
Thaise groene curry is een klassieker. Dit romige en geurige gerecht is gemaakt met kokosmelk en groene paprika's. Het mooie van het zelf maken? Maak het zo pittig als je zelf wilt (vooral als je niet zo van pittige gerechten houdt)! Probeer het nu!
2 personen
Thailand
Ingrediënten
Op basis van 2 personen
- 50g Suree Thai Green Curry Paste
- 400ml kokosmelk
- 400g aubergine
- 250g kippenborst (in blokjes)
- 20g erwten
- Jasmijnrijst (gekookt)
- 1½ el vissaus
- Zout en suiker
- 2 el plantaardige olie
- Verhit de olie in een pan en voeg de currypasta toe.
- Voeg de kipstukjes toe en roerbak tot het gaar is.
- Voeg de aubergine, erwten en kokosmelk toe.
- Breng op smaak met vissaus, zout en suiker.
- Serveer met jasmijnrijst.