Thaise rode curry met eend

Thailand

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Van Gilse Kristal Suiker 1kg Van Gilse Kristal Suiker 1kg
€ 1,80
Suree Rode Currypasta 220g Suree Rode Currypasta 220g
€ 3,25
Golden Diamond Pandan hele Rijstkorrels 1kg Golden Diamond Pandan hele Rijstkorrels 1kg
€ 3,50
Bai Wei Zhai Sichuan Chili 80g Bai Wei Zhai Sichuan Chili 80g
€ 2,98
Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml Aroy-D Kokosmelk (Koken) 400ml
€ 2,50
Wiko Zeezout 100g Wiko Zeezout 100g
Niet op voorraad
€ 2,30
Suree Vissaus 200ml Suree Vissaus 200ml
€ 1,75
Informatie

Voor 2 personen



Ingrediënten:

  • 50g Suree Thai Red Curry Paste
  • 400ml kokosmelk
  • 250g geroosterde eendenborst (in blokjes)
  • 400g aubergine
  • 20g erwten
  • 10g rode chilipeper
  • 10 zoete basilicumblaadjes
  • 1½ el vissaus
  • Jasmijnrijst (gekookt)
  • Zout en suiker
  • 2 el plantaardige olie


Zo maak je het:


  1. 1. Verhit de olie in een pan en voeg de currypasta toe.

  2. 2. Voeg de eendenborst toe en roerbak tot het gaar is.

  3. 3. Voeg de aubergine, erwten en kokosmelk toe.

  4. 4. Breng op smaak met vissaus, zout en suiker.

  5. 5. Garneer met basilicumblaadjes en rode chilipepers.

  6. 6. Serveer met jasmijnrijst.
Scroll to top
main product photo
Thaise rode curry met eend
Op voorraad