INGREDIENTEN
- 400g taugé
- 500g Soubry Chinese eiermie
- 500g kipfilet of drumsticks
- Faja Lobi Trassie Trafasie
- 150g groentemix (prei, juliennewortel)
- Zonnebloemolie
- 1 ui
- 360ml Faja Lobi Bami Trafasie
- 360ml Faja Lobi Losie Foroe Trafasie
STAP 1: Chinese mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
STAP 2: Bereid de Losie Foroe Trafasie; marineer en bereid 500 gram kipfilet met de Losie Foroe Trafasie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking.
Garneer de overgebleven saus na het roosteren/grillen met de selderij (gehakt).
STAP 3: Fruit in een wok de ui in 6 eetlepels olie lichtbruin en voeg hieraan toe de prei (gesneden), Julienne wortel, roerbak enkele minuten; vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie toevoegen, omscheppen, daarna de Chinese mie en taugé hieraan toevoegen en het geheel op een laag vuurtje, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.
Variatietip
Voeg een mespunt Faja Lobi Trassie Trafasie toe tijdens het roerbakken.