Tjauw min met geroosterde kip

Surinaams Hindoestaans

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Faja Lobi Trassie Trafasie 50g Faja Lobi Trassie Trafasie 50g
€ 3,85
Faja Lobi Bami Trafasie 360ml Faja Lobi Bami Trafasie 360ml
€ 4,10
Faja Lobi Losie Foroe Trafasie 360ml Faja Lobi Losie Foroe Trafasie 360ml
€ 3,50
Soubry Chinese Eiermie 250g Soubry Chinese Eiermie 250g
€ 1,50
Informatie
Bereidingstijd: 35 minuten
Aantal personen: 4
 

INGREDIENTEN

  • 400g taugé
  • 500g Soubry Chinese eiermie
  • 500g kipfilet of drumsticks
  • Faja Lobi Trassie Trafasie
  • 150g groentemix (prei, juliennewortel)
  • Zonnebloemolie
  • 1 ui
  • 360ml Faja Lobi Bami Trafasie
  • 360ml Faja Lobi Losie Foroe Trafasie

ZO MAAK JE HET

STAP 1: Chinese mie bereiden volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
STAP 2: Bereid de Losie Foroe Trafasie; marineer en bereid 500 gram kipfilet met de Losie Foroe Trafasie volgens gebruiksaanwijzing op de verpakking. 
Garneer de overgebleven saus na het roosteren/grillen met de selderij (gehakt). 
STAP 3: Fruit in een wok de ui in 6 eetlepels olie lichtbruin en voeg hieraan toe de prei (gesneden), Julienne wortel, roerbak enkele minuten; vervolgens 4 eetlepels Bami Trafasie toevoegen, omscheppen, daarna de Chinese mie en taugé hieraan toevoegen en het geheel op een laag vuurtje, onder voortdurend omscheppen, 5 minuten opbakken.



Variatietip


Voeg een mespunt Faja Lobi Trassie Trafasie toe tijdens het roerbakken.

Scroll to top
main product photo
Tjauw min met geroosterde kip
Op voorraad