Udonsalade met sesamdressing

Koude udon met reepjes komkommer, wortel en sesamdressing.

4 personen
Gemiddeld
15 minuten
Japan
Ingrediënten
Op basis van 4 personen
  • 1 pak Hokkaido udon
  • ½ komkommer
  • ½ verse wortel
  • 2 el masago (glanzend oranje)
  • 2 el masago (glanzend groen)
  • wakame-zeewiersalade
  • 4 eieren

Dressing

  • 1 fles geroosterde sesamdressing
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Glimmend Oranje 500g
Diepvries
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Glimmend Oranje 500g
€ 16,85
Oriental Bevroren Zeewier Salade 100g
Diepvries
Oriental Bevroren Zeewier Salade 100g
€ 1,85
Sugoi Geroosterde Sesam Dressing 200ml Sugoi Geroosterde Sesam Dressing 200ml
€ 2,95
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Wasabi 500g
Diepvries
Shirakiku Bevroren Gekruide Masago Wasabi 500g
€ 16,85
Informatie
  1. Zet een pan met water op. De eieren moeten namelijk geheel onder water liggen. Doe de eieren voorzichtig in het water vanaf het moment dat het water kookt. Zet de timer op 6 à 7 minuten. Roer zachtjes met een houten lepel in de pan zodat de dooiers mooi in het midden blijven. Haal de eieren na 6 à 7 minuten eruit en leg ze in een kom met ijskoud water. Pel de eieren.
  2. Leg de udon in een kom, giet kokend water bij en maak het voorzichtig los. Giet het water weg en laat de udon uitlekken.
  3. Snijd de wortel en de komkommer in dunne repen.
  4. Verdeel de udon over 4 kommen. Leg een hoeveelheid wortel, komkommer op de udon. Verdeel de masago en schenk de sesamdressing bij.
Scroll to top
main product photo
Udonsalade met sesamdressing
Op voorraad