Vanille Chiffon: Indische sponscake uit de oven

Indonesië

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Gegroepeerde productitems
Can be Added Beeld Product Aantal Prijs
Golden Diamond Bamboe Satéstokjes 18cm 100st Golden Diamond Bamboe Satéstokjes 18cm 100st
€ 0,60
Pondan Vanille Chiffon Cake Mix 400g Pondan Vanille Chiffon Cake Mix 400g
€ 4,65
Jawa Chiffon Cake Bakvorm met uitneembare bodem 26cm Jawa Chiffon Cake Bakvorm met uitneembare bodem 26cm
€ 13,90
Informatie

Bereidingstijd: 15 minuten


Baktijd: 60 minuten



DIT HEB JE NODIG

  • 400g Pondan-cakemix
  • 150 ml kokosmelk
  • 7 eieren
  • 3 el water
  • Margarine
  • Mixer
  • Cakevorm 25x10 cm
  • 1 satéprikker

ZO MAAK JE HET


Verwarm de oven voor tot 160°C (heteluchtoven 160°C). 



Klop de eieren circa 3 minuten totdat ze romig zijn. Voeg de Pondan-cakemix toe met 3 eetlepels water en klop op hoge snelheid gedurende 8 minuten totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk en roer goed met een houten spatel.



Vet de cakevorm in met margarine. Giet het beslag erin, bak de cake vervolgens circa 60 minuten op 160°C. Prik een satéprikker in het midden van de cake. Als het er schoon uitkomt, is de cake klaar. Laat het 10 minuten afkoelen.

Scroll to top
main product photo
Vanille Chiffon: Indische sponscake uit de oven
Op voorraad