Bereidingstijd: 15 minuten
Baktijd: 60 minuten
DIT HEB JE NODIG
- 400g Pondan-cakemix
- 150 ml kokosmelk
- 7 eieren
- 3 el water
- Margarine
- Mixer
- Cakevorm 25x10 cm
- 1 satéprikker
ZO MAAK JE HET
Verwarm de oven voor tot 160°C (heteluchtoven 160°C).
Klop de eieren circa 3 minuten totdat ze romig zijn. Voeg de Pondan-cakemix toe met 3 eetlepels water en klop op hoge snelheid gedurende 8 minuten totdat het beslag glad en dik is. Voeg de kokosmelk en roer goed met een houten spatel.
Vet de cakevorm in met margarine. Giet het beslag erin, bak de cake vervolgens circa 60 minuten op 160°C. Prik een satéprikker in het midden van de cake. Als het er schoon uitkomt, is de cake klaar. Laat het 10 minuten afkoelen.