Wentelteefjes met pindakaas

Wentelteefjes in Hongkongse-stijl. Een sandwich met een laagje pindakaas, gedipt in een eiermengsel en vervolgens gebakken in olie. Heerlijk met gecondenseerde melk of stroop en boter. Een populair ontbijtgerecht in Hongkong.

2 personen
Eenvoudig
15 minuten
Ingrediënten
Op basis van 2 personen
  • 4 sneetjes wit brood
  • 2 el smeuïge pindakaas
  • 10g boter
  • 2 eieren
  • 100 ml pannenkoekenstroop/ gecondenseerde melk
  • 100 ml olie 
Voeg ingrediënten toe aan winkelwagen

Bekijk de ingrediënten en voeg ze gemakkelijk toe aan je winkelwagen.

Informatie
  1. Klop de eieren los in een ondiepe schaal.
  2. Smeer de smeuïge pindakaas op 1 sneetje brood en leg het andere sneetje erop. Dit herhaal je ook met de overige twee sneetjes. Snijd vervolgens de korstjes af.
  3. Leg vervolgens de broodjes pindakaas in het eiermengsel en zorg ervoor dat de broodjes geheel bedekt zijn met het eiermengsel.
  4. Verhit olie in een pan. Leg per keer 1 belegd broodje pindakaas in de hete olie en bak het brood gedurende 2 minuten aan elke kant of totdat het een goudbruine kleur heeft.
  5. Serveer met boter en stroop. 
Scroll to top
main product photo
Wentelteefjes met pindakaas
Niet op voorraad