Laksa staat bekend om haar rijke, pittige en romige soep. Voeg nog wat rijstnoedels, tahoe en vlees toe, en je hebt binnen no time een heerlijke maaltijdsoep op tafel.
Bereidingstijd: 25 minuten
Aantal porties: 2
Ingrediënten:
- 200g viscake
- 100g tofuballetjes
- 150g grote garnalen
- 300g rijstvermicelli
- 600ml water
Amocan witte laksa kit, met:
- 1 zakje Coconut premix
- 1 zakje Singapore white laksa paste
Zo maak je het:
Doe de witte laksa pasta in een diepe pan. Roer de pasta goed door totdat het geurig wordt. Voeg 500 ml water toe, roer goed door en breng het tot kook.
Voeg de viscake, tofu puffs en de garnalen toe. Kook de laksa gedurende 15 minuten.
Doe het zakje Amocan Coconut Premix en 100 ml water in een kom. Mix het goed en voeg dit toe aan de pan.
Kook de rijstnoedels volgens de verpakking. Giet het water af en verdeel de noedels, viscake, tahoe en de garnalen over twee kommen.
Schep de soep over de noedels heen en serveer warm.